24.06.2015

The Italy Experience, een workshop voor stylisten

Afgelopen April vond de stylings workshop ‘the Italy Experience’ van Leontine Lauffer (styliste en weddingplanner van Il Matrimonio Italiano) plaats. Ik was daarbij om alle het moois wat gecreëerd werd vast te leggen.

Een van de opdrachten die ze kregen was om samen te werken tijdens een gestylde shoot en gisteren is het resultaat gepubliceerd op de Amerikaanse blog Wedding Chicks. Yay!!

Alle deelnemers werden in groepen verdeeld en waren verantwoordelijk voor hun onderdeel van de gestylde shoot.

Frederica van Honey and Cinnamon Italian Wedding Planner en Charmaine van Weddingplanner Encharm’d waren verantwoordelijk voor ’the getting ready’ gedeelte van de bruid.
Lieke van Stories by Mabel en Elisabeth van Once upon a Wedding styled de kerk.
Annette van Hartje Blaricum, Kim van Absolutely Fabulous Weddings en Nienke van Nienke Driever Weddings mochten de diner setting stylen.
Shirley van Bloom Wedding stylde een schattige Fiat 500.
De mooie Lois was onsmodel for voor de dag en ze deed het geweldig!! Lois, wat ben je mooi!

Iedereen ontzettend bedankt voor al het harde werk en wat ene prachtig resultaat hebben jullie met z’n allen neergezet!

Ook alle leveranciers super bedankt:

Organisatie & Concept: Leontine Lauffer, Il Matrimonio Italiano
Locatie: Villa Giulia, Fano, Italy
Make-up: Melanie Curzi
Hairstylist: Silvia Saudelli
Bruidsjurk & accessories: Marianna Lanzilli
Bloemen design: Profumo di Fiori
Taart: Pasticceria Garden
Lint: Silk & Willow
Stationery: Betty Soldi
Video: Gattotigre – destination wedding videography
Fotografie: Alexandra Vonk

Meer te zien van deze shoot op de prachtige blogs van Wedding Chicks & Burnett’s Boards.

Wedding chicks grijs            Schermafbeelding 2015-10-07 om 15.43.12

AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0001AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0002AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0003AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0004AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0005AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0006AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0008AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0007

 

AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0009AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0010AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0013AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0012AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0014AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0015AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0016AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0017AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0018AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0019AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0020AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0021AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0022AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0023AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0025AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0024AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0026AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0027AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0028AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0029AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0030AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0032AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0033AlexandraVonkPhotography-Bruidsfotografie-Italie-Marche_0034

Check out this gorgeous video made by Gattotigre:
Thank you so much girls, it was an absolute pleasure to work with you again.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*