29.04.2016

Workshop Fine Art Bruidsfotografie | De Vlaamsche Schuur

18 & 19 april 2016 vond de eerste editie plaats van mijn tweedaagse groepworkshops; Fine Art bruidsfotografie. Zo fijn om mijn kennis te mogen delen met 11 getalenteerde en enthousiaste deelnemers. De eerste dag was er ook een portfolio opbouwende gestylde shoot met het thema Rustic Romance. Alle fotografen kregen de kans om samen te werken met de beste leveranciers uit onze Nederlandse bruidsindustrie.

De tweede dag stond geheel in het teken hoe je je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen en hoe jij je kunt onderscheiden.

Graag wil ik alle deelnemers en leveranciers ontzettend bedanken voor deze twee volle, maar super leuk dagen!

 

Hair: Lonneke van Dijk – Fashion Hairstylist
Hairpiece: Fashion & Hair Accessories
Jewelry: Ellen Beekmans for Fashion & Hair Accessories.
MUA & Nails: Netanya Luschen professional Nail & Make-up artist
Gowns: Unielle Couture
Floral design & styling: Bloom your Life
Cake: Sugarlips Cakes
Stationery & styling: Leintjes Exclusief
Furniture & Vintage doors: Teleuktrouwen
Venue: De Vlaamsche Schuur
Video: Narratief
Models: Jeroen & Annika
Lab: Carmencita Film Lab
Photography: Alexandra Vonk

Hierbij een paar van mijn meest favoriete beelden gemaakt tijdens de gestylde shoot.

Wil je foto’s zien van de deelnemers? Dan kan dat op Instagram onder de hashtag #alexandravonkworkshops.
Wil jij ook deelnemen aan mijn volgende tweedaagse workshop? Email mij en ik houd je op de hoogte: info@alexandravonk.com

AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0001AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0002AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0003AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0004AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0005AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0006AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0007AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0008AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0009AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0010AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0011AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0012AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0013AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0014AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0015AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0016AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0017AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0018AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0019AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0020AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0021AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0022AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0023AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0024AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0025AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0026AlexandraVonk-Bruidsfotografie-Alexandravonkworkshops_0027

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*