02.10.2016

Workshop Fine Art Bruidsfotografie | Joie de Vivre deel 1

Een van mijn passies is het delen van mijn kennis met andere bruidsfotografen waarmee zij hun bedrijf naar een next level kunnen tillen.
Op 12 en 13 september vond de tweede editie van mijn twee-daagse fine art bruidsfotografie workshop plaats op een te gekke locatie, ’t Huys op de hei in Sambeek. 13 getalenteerde fotografen kwamen vanuit heel Nederland om te leren en elkaar te inspireren.

Graag wil ik hen ontzettend bedanken voor hun enthousiasme gedurende deze twee dagen.
Tevens ook alle leveranciers ontzettend bedankt voor het neerzetten van een te gekke gestylde shoot. Hoe gaaf is het voor alle deelnemers om met DE top van Nederland te kunnen werken?!

Concept ‘Joie de Vivre’ by Bloom Wedding for Alexandra Vonk Workshops | Styling & design: Shirley, Bloom Wedding | assistant: Shelly Christ – Verspeek | Hair & Mua: Marianne Roza for The Beautiful Bride Company | Floral design: Mullers Floral Art | Wedding gown: Unielle Couture | Skirt & top: Needle & Thread | Stationery: Jeau& | Cake: Sugarlips Cakes | Ribbons & linens: Orchidée de Soie | venue: Landgoed ‘t Huys op de Hei, | Photography assistant: Esther van Geenen | Real couple: Marleen & Stefan | Model: Francisca | film scans: Richard Photo lab

Geniet van het eerste deel van de foto’s van de gestylde shoot.

alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0001
alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0002
alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0003alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0004alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0005alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0006alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0007alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0008alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0009alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0010alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0011alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0012alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0013alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0014alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0015

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*