06.10.2016

Workshop Fine Art Bruidsfotografie | Joie de Vivre deel 2

Afgelopen week konden jullie al genieten van het eerste deel van de foto’s die gemaakt zijn tijdens de gestylde shoot op de 1e dag tijdens de twee daagse groepsworkshop. Geniet nu mee van het tweede deel van de foto’s!

Concept ‘Joie de Vivre’ by Bloom Wedding for Alexandra Vonk Workshops | Styling & design: Shirley, Bloom Wedding | assistant: Shelly Christ – Verspeek | Hair & Mua: Marianne Roza for The Beautiful Bride Company | Floral design: Mullers Floral Art | Wedding gown: Unielle Couture | Skirt & top: Needle & Thread | Stationery: Jeau& | Cake: Sugarlips Cakes | Ribbons & linens: Orchidée de Soie | venue: Landgoed ‘t Huys op de Hei, | Photography assistant: Esther van Geenen | Real couple: Marleen & Stefan | Model: Francisca | film scans: Richard Photo lab

alexandravonk-workshopbruidsfotografie_001alexandravonk-workshopbruidsfotografie_002alexandravonk-workshopbruidsfotografie_003alexandravonk-workshopbruidsfotografie_004alexandravonk-workshopbruidsfotografie_005alexandravonk-workshopbruidsfotografie_006alexandravonk-workshopbruidsfotografie_007alexandravonk-workshopbruidsfotografie_008alexandravonk-workshopbruidsfotografie_009alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0010alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0011alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0012alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0013alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0014alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0016alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0017alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0018alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0019alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0020alexandravonk-workshopbruidsfotografie_0021

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*