24.05.2017

Workshop Fine Art bruidsfotografie | Natural beauty deel 1

Op 8 en 9 mei vond alweer de derde editie plaats van Alexandra Vonk Workshops. Dertien getalenteerde dames kwamen weer vanuit het hele land naar Domaine d’Heerstaayen waar de workshop plaats vond, een prachtige intieme locatie in Strijbeek.

Met een super gaaf team hebben we weer ene prachtige gestelde shoot neergezet. Kijk mee en geniet van het eerste deel van de foto’s.

Concept ‘Natural Beauty’ by Bloom Wedding for Alexandra Vonk Workshops | Styling & design: Shirley, Bloom Wedding | Hair & Mua: Marianne Roza for The Beautiful Bride Company | Headpiece: The Beautiful Bride Shop | Floral design: Bloom Your Life | Wedding gown: Truvelle | Suit: Rietbergh | Wedding gown part two: Tara Lauren from White and Ivory bridal studio | Stationery: La Lettre | Cake: Sugarlips Cakes |Glassware: Festivitijd| Ribbons & linens: Silk & Willow |Ring box: The Mrs Box | venue: Domaine d’ Heerstaayen | Photography assistant: Moniek van Gils | Real couple: Charmaine & Jonathan | Host & photographer: Alexandra Vonk | film scans: Richard Photo lab
alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0001 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0002 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_003 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_004 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_005 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0006 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0007 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0008 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_009 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0010alexandravonkwrkshops-domaine-dheerstaayen_0011 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0012 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0013 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0014 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0015 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0016 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0017 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0018 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0019alexandravonkworksops-domaine-dheerstaayen_0020 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0021 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0022 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0023 alexandravonkworkshops-domaine-dheerstaayen_0024

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*