28.10.2017

1 op 1 mentor sessie Malou von Baumhauer

Mijn grootste passie is om 1 op 1 andere fotografen te mogen begeleiden met hun bedrijf. Elk jaar heb ik plek voor maximaal 10 bruidsfotografen die een jaartraject bij mij volgen. Wij kijken en onderzoeken samen o.a. hoe jij je kunt onderscheiden in een overvolle markt, wie jij bent en wat jou zo uniek maakt en wat voor bruidspaar bij jouw bedrijf past. Een van die getalenteerde bruidsfotografen is Malou von Baumhauer en zij gebruikte een van haar sessies voor een koppelshoot, waarbij ik haar mocht begeleiden. Deze shoot is door haar georganiseerd rekening houdend met haar klanttype en leveranciers die bij haar bedrijf passen. 

Malou: “Ik vond het erg fijn om even in jouw hoofd te kunnen kruipen tijdens de shoot doordat jij hardop zei wat je van het stel wenste en waarom. Ik merkte dat ik zelf nog een beetje onzeker was, maar zoals je zelf al aangaf; ik moet gewoon lekker veel gaan oefenen.

Ik zal ook niet meer vergeten dat ik moet denken aan de 4 elementen die een goede shoot moet bevatten en dat ik bepaalde houdingen waar je ze op instrueerde ga onthouden. Maar ook hoe je de lichtmeter gebruikt. Super bedankt voor al je adviezen!”

Planning & Concept: Malou von Baumhauer
Styling & Bloemen: Puravie
Mentor: Alexandra Vonk
Scans: Richard Photo Lab

Wil jij jouw bedrijf ook naar een hoger niveau tillen en ben je geïnteresseerd in mijn mentorsessies of workshops, email mij dan op info@alexandravonk.com.

 

alexandravonk_workshopbruidsfotografie_0001alexandravonk_workshopbruidsfotografie_0002alexandravonk_workshopbruidsfotografie_0003alexandravonk_workshopbruidsfotografie_0004alexandravonk_workshopbruidsfotografie_005alexandravonk_workshopbruidsfotografie_0006alexandravonk_workshopbruidsfotografie_007alexandravonk_workshopbruidsfotografie_0008alexandravonk_workshopbruidsfotografie_0009alexandravonk_workshopbruidsfotografie_0010

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*